fbpx

Vrijdag 15 september 2023

Club Night
Roemoree

Club Night ROEMOREE is verheugd om haar allereerste gezellige bijeenkomst voor de LHBT-gemeenschap aan te kondigen. Voorzitter Bart Cochet is enthousiast om dit evenement te organiseren en nodigt iedereen met een hart voor onze community uit om deel te nemen aan deze unieke gelegenheid.

De eerste editie van Club Night ROEMOREE zal plaatsvinden op vrijdag 10 november van 19:00 tot 23:00 uur en is gehuisvest in het prachtige Pakhuis gelegen in het Roercenter, in het hart van Limburg, Roermond.

Dit evenement is bedoeld om een veilige en inclusieve ruimte te bieden voor de LHBT-gemeenschap, waar iedereen zichzelf kan zijn en gelijkgestemde individuen kan ontmoeten. De avond belooft gevuld te zijn met plezier, vriendschap en positieve energie.

Voorzitter Bart Cochet uitte zijn gedachten over dit initiatief en zei: “Club Night ROEMOREE streeft ernaar om een warme en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich geaccepteerd voelt. We willen een positieve impact hebben op de LHBT-gemeenschap in Limburg en deze bijeenkomst is een stap in die richting.”

Tijdens het evenement kunnen bezoekers genieten van gezellige muziek en natuurlijk de mogelijkheid om nieuwe vriendschappen te sluiten. Kom gewoon langs en geniet van een geweldige avond!