fbpx

Dinsdag 13 december 2022

Terugblik Pubquiz

Op zondag 11 december dongen 9 teams naar de winst van de eerste Ouch Zo Pubquiz die mede mogelijk werd gemaakt door het Bob Angelo Fonds. Locatie to be was De Graasj in Roermond.

Verslag

Een gezellige middag.

In acht verschillende rondes streden de teams die gingen over verschillende thema’s. Van algemene kennis, over LHBTIQ+ en ook lhbti in de sport. Uiteraard kon een ronde over het Eurovisie Songfestival niet ontbreken. Tijdens deze muziekronde werd spontaan meegezongen en ook een aantal leden van het bestuur toonden hun danskunsten.

Kortom een gezellige middag vol kennis en ontspanning, ontmoeten stond ook op het programma. Lekker koffie en thee stonden paraat met een plakje zelfgebakken cake… Samen met de aanwezigen schreven we kerstkaarten met een hartverwarmende boodschap voor een aantal eenzame bewoners van de zorginstelling Roncalli in Roermond. Deze worden nog voor de feestdagen overhandigd aan de instelling.

Na acht rondes kwam de middag tot een einde met een spannende ontknoping… Met 1 punt verschil van de tweede plaats prijkte bovenaan de lijst: team CaBoHe… Gefeliciteerd aan onze triomfeerders! Ook aan alle teams een dikke dankjewel voor de sfeer en de gezelligheid die jullie meebrachten!

We willen nog een speciale dank uitspreken aan het Bob Angelo Fonds dat deze middag mogelijk heeft gemaakt.