fbpx

Maandag 17 oktober 2022

Qafé! Pubquiz

Op zondag 11 december organiseert OUCH ZO het eindejaarsevenement Qafé! Pubquiz in De Graasj in Roermond. Schrijf je hieronder in via het formulier.

Evenement

Doe mee met onze Pubquiz.

Door corona hebben we het de afgelopen jaren meerdere keren moeten annuleren, maar zondag 11 december is het eindelijk zover (knock on wood). Dan organiseren we onze langverwachte Qafé! Pubquiz.

Als je van quizzen of gewoon van gezelligheid houdt, doe dan mee met onze pubquiz. Stel een team samen van twee tot zes personen en meld je aan via het inschrijvingsformulier hieronder. Geef je gewoon op ook als je in je eentje bent, dan kijken wij met wie je samen kunt meedoen.

De toegang is gratis. Ook koffie, thee en water zijn gratis. Andere drankjes zijn voor eigen rekening. Ben je geen LHBTI maar ben je ally van de queer community, ook dan ben je van harte welkom.

Wanneer zich minder dan 40 personen hebben aangemeld, kan deze activiteit helaas niet doorgaan. Schrijf je dus in!

Datum: zondag 11 december 2022
Tijd: 14.00 – 17.00 uur
Plaats: De Graasj, Roermond

Qafé! Pubquiz wordt mede mogelijk gemaakt door het Bob Angelo Fonds

Inschrijven

Schrijf je in met je team.

Stel een team (van twee tot zes personen) samen en meld je aan via het inschrijfformulier. Ook als je in je eentje bent, kun je je gewoon inschrijven. We kijken dan met wie je samen een team kunt vormen.