fbpx

Zaterdag 12 december 2020

Nieuws in het kort.

Lees hier in het kort het laatste nieuws van OUCH ZO: Paarse Vrijdag selfie-actie en onze vernieuwde website.

Terugblik

Paarse Vrijdag selfie-actie.

Vrijdag 11 december was het Paarse Vrijdag, traditioneel de dag waarop scholieren en leraren paars dragen als teken van steun aan LHBTI’s. De dag is ontstaan in de VS en staat daar bekend als Spirit Day – de paarse kleur in de regenboogvlag stond oorspronkelijk voor ‘spirit’.

Dit jaar wilden wij Paarse Vrijdag doortrekken naar de rest van de samenleving en hebben wij een succesvolle selfie-actie op de sociale media gehouden. Wij willen iedereen die hieraan heeft deelgenomen hartelijk danken voor hun steun aan de LHBTI-gemeenschap.

Paarse Vrijdag Bart 1b
Schermafbeelding 2020-12-08 om 10.03.35

Aankomend

Vernieuwde website.

Nu we echt van start gegaan zijn, was het ook tijd geworden om onze website geheel te updaten. Er is de afgelopen weken hard gewerkt aan een overzichtelijke en aantrekkelijke website. Op maandag 14 december om 9.00 uur gaat de vernieuwde website online.

Op de website heeft het laatste nieuws een prominentere plaats op de homepage gekregen en is ook meer informatie te vinden over onze drie projecten. Verder kun je je op de ‘doe mee’-pagina makkelijk aanmelden als lid, vrijwilliger, donateur of abonnee op de nieuwsbrief.