fbpx

Zondag 4 juli 2021

Nieuw:
stadsgroepen

We strekken ons werkgebied de komende tijd verder uit naar Venlo en Sittard-Geleen. Daarom gaan wij werken met stadsgroepen.

Werkgebied

Van midden-limburg...

In 2020 begonnen wij als een vereniging voor LHBTI’s in Midden-Limburg. We vonden dat er in deze regio te weinig activiteiten op LHBTI-gebied plaatsvonden. Wij zijn ons in eerste instantie op de samenwerkende regenboogsteden Roermond en Weert gaan richten.

Ruim een jaar later bleek er niet alleen in Midden-Limburg vraag te zijn naar meer LHBTI-gerelateerde activiteiten, maar ook in de regenboogsteden Venlo en Sittard-Geleen. Daarom hebben wij besloten om ons werkgebied buiten Midden-Limburg uit te strekken.

Stadsgroepen

...naar midden
in Limburg.

Van een LHBTI-vereniging voor Midden-Limburg ontwikkelt OUCH ZO zich tot een LHBTI-organisatie die midden in Limburg staat. Dat vraagt ook om een aanpassing van de organisatiestructuur om onze activiteiten in de diverse steden goed te kunnen uitvoeren.

Om elke regio in ons werkgebied te kunnen bedienen richten wij in elk van de regenboogsteden Roermond, Weert, Sittard-Geleen en Venlo een stadsgroep op. Deze stadsgroepen gaan zich met name bezig houden met het organiseren van ontmoetingsmomenten voor LHBTI’s in hun regio.

Vrijwilligers

actief in
jouw regio?

Wil je ontmoetingsmomenten voor LHBTI’s in jouw regio organiseren en je aansluiten bij een van onze vier stadsgroepen? Meld je dan aan via info@ouchzo.nl o.v.v. ‘stadsgroep [naam stad]’. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.