fbpx

Maandag 1 februari 2021

IDAHOT: Fotoreeks

Met IDAHOT willen we dit jaar een fototentoonstelling realiseren. Voor dit project vragen wij iedereen om hulp.

Wat is het?

Fototentoonstelling.

Dit voorjaar willen we een fototentoonstelling in de maand mei houden in het kader van IDAHOT (Internationale Dag Tegen Homofobie en Transfobie) om het thema LHBTI onder de aandacht te brengen bij een breed publiek.

Daarnaast willen we ook met deze tentoonstelling naar scholen toe gaan om het thema op een educatieve manier aan te bieden. Dit alles natuurlijk rekening houdend met de huidige omstandigheden. We zijn ook al aan het kijken welke andere coronaproof manieren er zijn.

Hoe kan jij ons helpen?

foto of kunstwerk.

Jullie kunnen ons helpen door ons een foto te sturen. Deze foto mag artistiek zijn, moet binnen het thema “LHBTI in Coronatijd” zijn maar mag je ruim interpreteren. Wat ook kan, is dat je een kunstwerk maakt – dat kan bijvoorbeeld ook een gedicht zijn – en ons hiervan een foto bezorgt.

Hoe in te zenden?

resolutie en format.

Je mag jouw foto aanleveren in .jpg of .png en moet een resolutie hebben van tenminste 2504 x 3531 pixels. Je stuurt dit naar info@ouchzo.nl onder vermelding van “Fototentoonstelling 2021”. Uiterste inleverdatum is 5 april 2021.

Toestemmingsvoorwaarden

doel en gebruik.

Door jouw foto in te leveren geef je Ouch Zo automatisch de toestemming om jouw foto te gebruiken voor de fototentoonstelling in 2021 en eventueel andere tentoonstellingen in de toekomst, al dan niet voor educatieve doeleinden. Je foto zal niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Voor de foto of het maken ervan en het gebruik door Ouch Zo voor fototentoonstellings- en/of educatieve doeleinden ontvang je geen vergoeding. We belonen de beste drie foto’s / inzendingen met een leuk presentje.

Voor meer informatie kun je steeds contact opnemen met secretaris@ouchzo.nl .