fbpx
IDAHOT 2021

Fototentoonstelling

Op 17 mei 2021 is het de internationale dag tegen homofobie en transfobie, ook wel gekend als IDAHOT.

Als OUCH ZO vragen we dan ook aandacht tegen dergelijke soort van haat die wij als LHBTI-personen nog steeds dagelijks ervaren, ook hier in Nederland. Met onze IDAHOT-fototentoonstelling willen we de verschillende facetten binnen de LHBTI-wereld belichten en hoe LHBTI’s deze coronatijd doorkomen. Daarvoor hebben diverse mensen een foto, gedicht of tekening ingestuurd.

In de maand mei worden de top 5 foto’s en/of kunstwerken en de daarbij behorende persoonlijke verhalen digitaal bekend gemaakt. Kijk daarvoor vanaf 10 mei op deze pagina. Van zodra de maatregelen het weer toelaten zullen we dit najaar een fysieke tentoonstelling houden van de geselecteerde foto’s. Voor de exacte data en locatie(s) houd onze social media in het oog.

De foto’s / kunstwerken van de vijf prijswinnaars vormen slechts een selectie van de complete tentoonstelling. Deze zal in verband met corona pas in het najaar fysiek plaatsvinden. Benieuwd naar de andere foto’s en kunstwerken? Houd onze social media en deze website in de gaten.

Bekijk hier de VIDEO
Video afspelen

Nummer 1

Transformation

Winnaar van de wedstrijd van onze IDAHOT Fototentoonstelling 2021. Lees hier het interview met D.Licious, ofwel John Niessen.

Nummer 2

My authentic trans life

Nummer 3

(On)zekerheid!?

Nummer 4

Je bent wie je bent

Nummer 5

Phoenix (gedicht)

picture.png

Fysieke tentoonstellingen

TBA

Weert / Roermond

We zijn bezig om een fysieke tentoonstelling te realiseren in het najaar van dit jaar. Dit is uiteraard afhankelijk van de corona-omstandigheden. Kijk op deze pagina voor updates of volg ons op Facebook en Instagram.

Dragqueen John Niessen transformeert stapsgewijs in zijn alter ego D licious Delicious

Hou je op de hoogte van ons laatste nieuws.

Volg ons op de sociale media of abonneer je op onze nieuwsbrief.