fbpx

Doe mee

Onze community.

Word lid van onze vereniging, geef je op als vrijwilliger, abonneer je op onze nieuwsbrief of steun ons met een donatie.

Volg • abonneer • mail

Lidmaatschap

Word lid.

OUCH ZO is een beginnende maar groeiende vereniging. Wij vinden het belangrijk om LHBTI’s in de regio Roermond, Weert en Venlo te betrekken bij onze activiteiten. Daarom betaal je geen contributie voor het lidmaatschap. Schrijf je dus snel in als lid van onze vereniging*.

* OUCH ZO richt zich op de regio Roermond, Weert en Venlo. Toegelaten als lid wordt wie woonachtig is in Limburg (NL) of aangrenzende regio’s (Zuidoost-Brabant, Belgisch Limburg, Kreis Heinsberg, Kreis Viersen), of aantoonbare binding heeft met de regio’s Roermond, Weert en Venlo (dit ter beoordeling van het bestuur).

Vrijwilliger

Help mee.

Zonder vrijwilligers kan onze vereniging geen activiteiten organiseren. Wil je ook meehelpen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat je voor de vereniging kunt doen. Voor meer informatie over onze projecten, klik je op onderstaande knop.

Steun ons.

Donateur

Wij organiseren diverse activiteiten ten behoeve van de LHBTI-gemeenschap in Limburg. Daarvoor ontvangen wij financiële ondersteuning van de gemeente Roermond en de gemeente Weert. Deze subsidies staan echter niet vast. Help ons onze activiteiten voort te zetten door donateur te worden.* 

* Let op: OUCH ZO heeft nog geen ANBI-status. Deze zal binnenkort worden aangevraagd.

Bedrag


Nieuwsbrief

Houd je op de hoogte van onze activiteiten en abonneer je op onze nieuwsbrief. Leden ontvangen de nieuwsbrief automatisch.